Vad vill vi göra?

Vi började på grund av att vi haft en önskan om att driva en förening sen barnsben. Det är en känsla vi brinner för och vi vet att ideella organisationer kan göra skillnad i samhället.

Det finns ett flertal organisationer som kämpar för alla möjliga orättvisor. Helt enkelt ville vi också bli en sådan organisation, en som skapar en förändring.

Efter administration, frågetecken och andra hinder lyckades vi, föreningen ZigZag grundades oktober 2017.

Vi vill först och främst öka ungas inflytande i samhället. Vår tanke är att genomföra olika former av events, aktiviter, studieresor, ungdomsdrivna projekt, workshops och allt mellan.

Motorn i vårt arbete är att minska klyftorna bland de unga i Malmö och se till att ungas röster hörs. Vi förstår betydelsen av att alla ska kunna påverka och ha en roll i samhället.

Vi tror på tanken att det inte ska spela roll vilka socioekonomiska förutsättningar individen har.

Har du synpunkter eller frågor? Vill du bli medlem eller bara komma i kontakt med oss? Tveka inte, skicka iväg ett mej!

Ystadvägen 17
214 30, Malmö